Известие

Collapse
No announcement yet.

Накъде отива Алфа Ромео!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Което означава че платформата ще е италианска,а не някоя остаряла доработена хамериканска чикия Крайно време е хечбеците да си заминат,само седани,купета и комбита-тва трябва да е Алфа
    Браво бре, спортни автомобили не трябва ли да има също, а?!
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      Под купета,какво мислиш че имам предвид ??????
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Под купета,какво мислиш че имам предвид ??????
        GTV?
        Ама спортен автомобил с FWD не се връзва особено. Някой хотхеч може, ама спортен...
        Говоря за 4С и 8С, такъв тип автомобили, купетата са друга бира, поне според мен.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

GTV?
          Ама спортен автомобил с FWD не се връзва особено. Някой хотхеч може, ама спортен...
          Говоря за 4С и 8С, такъв тип автомобили, купетата са друга бира, поне според мен.
          Все пак ГТВ е наследник на едни от най известните и добри купета на Алфа
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• комби

Comment

Все пак ГТВ е наследник на едни от най известните и добри купета на Алфа
              Така е, ама ако беше беше наследила и задното предаване, определено сега нямаше да я продавам, а щях да си я пазя за бъдеща класика.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Че човек като гледа алфите първо за спортните се сеща
                Società Anonima Italiana Darracq

Comment

• Не бива и да се отписват и хечовете, например някой представял ли си е новата Мазда 3 с емблемата на Алфа? Според мен така трябваше да изглежда Жулиетата! Да незабравяме и факта че това е най-продавания клас в Европа. Не случайно всякакви японци,корейци че и китайци вече се опитват (а някои и пробиха) с такива модели. Дори Лексус пуснаха хеч.
                  sigpic"
                  Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

• От последната споделена статия, най-правдоподобно и логично ми се струва да насочат Алфа към кросоувърите. Щото Фиат групата в момента май няма такъв модел. Поправете ме, ако греша, но май последното беше Алфа Кросвагон (Вагон-ресторант, както му викат във форума). А той определено държи цени на старо, което ме навежда на мисълта, че е не само качествен, ами и пазарът го е оценил. Преди време пред съседния вход видях една Алфа Кросвагон. Очите ми останаха в нея и ми изникна някаква асоциация със солидния вид на Ауди (примерно allroad) Само дето Алфата макар и комби си изглеждаше спортна и натокана, абе с една дума-страшно привлекателна.

Comment

• Фиат имат Freemont, на който му викат фиат в ремонт.
                      Алфа ромео 75 2.0
                      Алфа ромео 147 facelift 1.6 T.S.
                      Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от Valio606 Покажи съобщение
                        Фиат имат Freemont, на който му викат фиат в ремонт.
                        Аа, виж това не го знаех. Но "в ремонт" разцепва

П.С. сега направих справка и се сетих, че нашите в Дакар караха някакъв Freemont Concept
                        Last edited by Dimicha; d.m.y г., 16:50.

Comment

• ...
                          Last edited by pooh; d.m.y г., 11:19.

Comment

• ...
                            Last edited by pooh; d.m.y г., 11:18.

Comment

• Много ме кефи, перфектната градска количка според мен.

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                                Най-много ме притеснява, че докато алфа се докопат до премиум пазара...т.е започнат да се продава, дай боже лека по лека да им тръгне славата(2020г....), то другите вече премиум ще са мнооооооого напред с разни хибриди и блу грийн технологии... Имам предвид нещо от сорта на S класите с разход от 5/100...Които са в момента...Тоест другите вече ще бягат, а ние тъкмо ще се учим да ходим...
                                Колега ти вярваш ли си на това или просто ей така колкото да напишеш нещо?
                                Alfa Romeo156 1.8T.Spark SportPacket
                                Ducati ST2

Comment

Working...
                                X